♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥

donderdag 9 januari 2014

ωᴀᴛ ᴠɪɴᴅᴇɴ ᴊᴜʟʟɪᴇ ᴠᴀɴ ᴏɴs?

Hey allemaal!
Vandaag weer een extra artikel! deze keer hebben wij een ander artikel als anders, een enquête! Deze kan je invullen binnen 2 minuten en je doet ons er een groot plezier mee! Wij hadden eerst dit blog: www.beautyandlifestyleonline.blogspot.nl
Nu hebben wij deze site. Op deze site gaan wij mooiere foto's maken met een professionele camera en vaker uploaden! Ook vinden wij deze site naam leuker!

Nou is de vraag: Wat vinden jullie van onze site? Dat zouden wij graag willen weten! Zouden jullie alsjeblieft deze enquete willen invullen, het is dus maar 2 minuten werk en zo kunnen wij deze site nóg leuker maken voor jullie!

Alvast super bedankt, de resultaten worden naar onze mail gestuurd! Heb jij leuke ideeen voor onze site, voor youtube of ons blog? Mail ons dan even: beautyfullyzakelijk@gmail.com
Of volg ons op twitter: @ILIKE_BEAUTY

HIER DE LINK VOOR DE ENQUETE: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=164999.

1 opmerking:

  1. Voor mijn nieuwe webshop ben ik op zoek naar blogs die het leuk lijken samen te werken. Lijkt dat je misschien iets? Je kunt een kijkje nemen op www.skullsandnows.tk en mij via daar ook mailen, mocht je het leuk lijken.

    BeantwoordenVerwijderen