♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥

woensdag 6 november 2013

ʅυxҽ ɱσσιҽ, ɱαƙҽ-υρ ɱҽɾƙҽɳ

Hey allemaal!
Vandaag een artikel over luxe make-up merken! Sinterklaas begint eraan te komen, en daarom laten wij jullie leuke luxe make-up producten en merken zien die jij op je verlanglijstje kan zetten of gewoon wilt kopen!


Om te beginnen met Chanel Zelf vinden wij dit echt een top merk! Sommige dingen zijn echt goed, zoals de lipsticks, foundations en nagellak. Minder fan zijn wij van de poeders en mascara´s. Dat is onze mening, want andere vinden deze weer erg fijn! De producten zien er luxe uit en hebben ook hun eigen logo! Het logo van Chanel is:


Onze aanrader:
ROUGE ALLURE VELVET LUMINOUS MATTE LIP COLOUR (38 LA FASCINANTE)
Rouge allure velvet 38 La Fascinante $34,00
Dit is een mooie donkere roze kleur. Deze kleur zie ik niet vaak en deze kleur is helemaal hip dit najaar! Echt een musthave!
Dan gaan we met Dior. Dit is ook een luxe, bekend merk. Wij vinden vooral de foundations goed en mooi! (Bijna) iedereen is hier wel enthousiast over!
Onze aanrader:
DIOR Diorskin Forever Foundation 30 ml
Diorskin Forever Foundation 020 beige €47,70
Een mooie, luchtige foundation! Wij hebben kleur 020 beige nodig. De verpakking ziet er misschien minder luxe uit als Chanel, maar alsnog erg mooi! De glazen flacon is erg mooi en opvallend, wel erg breekbaar!
En, wat is jullie aanrader voor ons? Zet het bij de comments!
xxx Beautyfully ♥

2 opmerkingen: