♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥

donderdag 26 december 2013

Hot or not? Rode Lipstick

Het is weer helemaal in; de rode lipstick! Steeds meer meiden doen dit op, en ik vind het persoonlijk erg mooi! Je hebt veel lipstick te koop. Zelf heb ik geen rode lipstick, maar moet ik er snel eentje gaan aanschaffen!

Hier een paar voorbeelden van mooie lipsticks:

                                        Catrice Ultimate Coulour lipstick 080 My Red Card
                                                   02 All you need is red Essence €2,39

Deze lipstick is erg mooi, en ziet er ook mooi uit op de lippen. Ook is het erg budget! Deze is te halen bij de Kruidvat bij het Essence schap.

Tips voor het dragen van rode lipstick:
1. Goed blijven opletten; rode lipstick vraagt veel werk van je.. Het vervaagt snel en het probleem is, je ziet het gelijk goed als het vervaagt, en dat wil je niet! Als je op school bent zorg dan dat je een handspiegeltje in je tas hebt, of dat je in de pauzes naar de WC gaat. En thuis kan je natuurlijk af en toe in de spiegel kijken.
2. Je huidkleur; als je een bleke huidkleur hebt is het handig om een matte minder opvallende lipstick te gebruiken, want deze hierboven van Essence is heel erg 'knallend' en daardoor lijk je nog bleker. Dit is een goed voorbeeld:

                                                     
                                                     Mac lipstick Flamingo €17,99

3. Maak de lijntjes van je lippen mooi; zijn je lippen ongelijk of niet naar jou keuze? Verander ze dan! Door de lipstick zie je het toch niet, doe het niet te overdreven maar zodat het natuurlijk lijkt. Nouja, rode lipstick is ook echt natuurlijk..

Dit waren mijn tips en trucs voor rode lipstick!
Wat vonden jullie van dit artikel? Zet het bij de comments!

With love,
Beautyfullyblog ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten